Rengeteg befektetett munka

mégsem szárnyal az életed? Csak állsz merengve, mi a csudát tehetnél még, de nem jön a mentő ötlet? Nem kell egyedül csinálnod!

Turbózd fel magad!

Online Önismereti konzultáció

 

Ha nincs meg a kellő magabiztosságod, az életedet futóhomokra építed

Mi is az, amire nőként igazán vágysz? 

Energiával telve ébredj és szeresd az életedet!

Olyan foglalkozásra, ami inspirál és feltölt!

Annyi pénzed legyen, hogy sose fogyj ki belőle!

Hogy örömmel nézz tükörbe és jó legyen a testedben!

Hogy bármit elérj, megkapj mindent, te légy életed forrása.

Hogy összhangba hozd a benned élő nőt, anyát, gyermeket, szeretőt, munkaerőt.

Hogy harmóniában légy önmagaddal és a világgal!

Hogy a kapcsolataidban rálelj az örömre és a kölcsönös támogatásra!

Most lehet, hogy meglepődsz,

de a konzultáció elsődleges célja nem konkrét problémák megoldása, hanem hogy önmagad középpontjába kerülj. Minden belőled indul ki. Ha nem találod önmagadat, ha mások címkéi által határozod meg, hogy ki vagy, nem tud működni az életed.

Jártál már úgy

hogy helyre akartál hozni valamit, átmenetileg úgy nézett ki, hogy működik, aztán később összeomlott az egész? Ez pont ezért van. Nem érdemes tódozgatni, szerelgetni a dolgokat és kívül keresni megoldást valamire, aminek a megoldása benned van. Mi lenne, ha errefelé indulnánk és nem afelé, hogy egy konkrét problémára fókuszálunk?

Ez most azt jelenti,

hogy nem is hozakodhatsz elő a problémával, amiben változást szeretnél? Nem azt jelenti. Természetesen foglalkozunk azzal is. De tudnod kell, hogy ha csak erre fókuszálnánk, akkor azzal pusztán a felszínt kapargatnánk. Tudom, sokan csinálják ezt. Problémákat akarnak megoldani. Csakhogy ez instant tűzoltás, anélkül, hogy a gyökerét csípnénk el a dolognak.

Én nem ebben látom a lehetőséget

Nekem fontosabb, hogy ne csak tüzeket oltsunk, ne futóhomokra építkezzünk, hanem teremtsünk egy másik platformot. Olyat, ahol te vagy az életed középpontja, ahol ismered a filmed főszereplőjét, saját magadat, és tudod mi kell neked.

És akkor már nem is lesz több problémám az életben?

– kérdezheted.

De valószínűleg lesz.

Amikor önmagunkként létezünk, akkor is megjelennek olyan dolgok, amik kibillentenek. De nem mindegy, milyen hosszú időre és mennyire mélyen. És a száma is csökken azoknak, amik képesek megállítani.

Bár nem konkrét problémákra fókuszálunk, 3 nagyobb témakörbe besorolható minden élethelyzet

Milyen témákban kérhetsz facilitálást

Nőiesség/önbizalom/ stílusos megjelenés

Lehetséges, hogy minden azt sugallja, hogy a világ a fiataloké és a szépség elengedhetetlen. Ezt neked nem kell bevenni. Nem számít a kor, nem számít az alkat.

Ami számít, hogy legyél hajlandó kihozni önmagadból a lehető legtöbbet.

Ebben tudlak támogatni. A magabiztos, stílusos megjelenés nem a ruhákkal kezdődik. Azzal, hogy ráleljünk az erősségeidre, az egyediségedre, ami azután a külsődben is kifejeződhet majd. Lépj a kortalanság útjára, ahelyett, hogy eltemeted magad pár ránc felbukkanása láttán.

Siker/munka/ újrakezdés/ pálya módosítás

Sohasem késő változtatni és új pályára állni. Ami eddig volt, annak nem kell véglegesnek lennie. Újrakezdést latolgatsz? Pályát módosítanál?

Nem tudod milyen lépések kellenek, milyen attitűd vezet el a sikerhez?

Itt vagyok és támogatlak. A siker nem elérhetetlen, ugyanakkor a sikerhez vezető úton bele kell tenned a munkát is. Nem bevonzzuk a dolgokat, hanem teremtjük. Használunk hozzá energetikai eszközöket, és közben a fizikai térben is cselekszünk. Ez a hatékonyság kulcsa.

Magadra találás/ magabiztosság/önismeret

Mindennek a gyökere benned van. Ahhoz, hogy minőségi életed legyen, hogy könnyedén teremts meg dolgokat, hogy jól működő kapcsolataid legyenek, meg kell ismerned a lényedet.

Ki vagy a sok szerep, maszk, címke alatt. Mi van benned amit előhozhatunk?

Tévedés, hogy változnod kell a személyiségedben. Tévedés, hogy fejlődnöd kell, hogy el kell jutnod valahova. 
Ami neked kell, az az, hogy ledobáld magadról a sallangot, azt, ami nem te vagy.  

Nézzük mi minden tartozhat bele a 3 témakörbe?

♦ szeretnél több magabiztosságot, jobban kiállni magadért legyen szó az élet bármely területéről,

♦ kíváncsi vagy milyen erőforrásaid, képességeid vannak, amiket mozgósíthatsz és szeretnéd is ezeket minél előbb bevetni,

♦ megismernéd valódi önmagadat, egyediségedet, aki a szabályrendszerek, rád ragaszott címkék, elvárások, szerepek mögött rejtőzik,

♦ ledobnád a korlátozásaidat, nézőpontokat, mintákat, ítéleteket amik akadályozzák, hogy önmagad légy

♦ szeretnél hatékonyabban kommunikálni másokkal, nagyszerűbb kapcsolatokat kialakítani,

♦ az elfogadás szemével néznél magadra, a megváltozott testedre és arcodra, közben a meglévő adottságaidból kihoznád a ragyogó kortalan nőt,

♦ kihoznád magadból a lágy, befogadó nőiességet, vagy éppen megerősítenéd a teremtő energiáidat, vagyis helyreállítanád a harmóniát az életedben,

♦ több sikerre, több önmegvalósításra vágysz, felélesztenéd a kreatív, alkotó oldalad,

♦ hivatásbeli sikereid elé tornyosuló belső akadályokat hárítanád el.

 

lány fényképek között

Bármelyikben is érzed magad érintettnek, ahelyett, hogy meg akarnánk javítani a dolgot, inkább lebontjuk az akadályokat és felépítünk valami mást, mint ami eddig létezett. 

Miért csak ebben a 3 nagyobb témakörben vállalok facilitálást?

Ha jobban megnézed, a három témakör lefed mindent. Kettő specializál valami felé, a harmadik pedig a forrása és kiindulóppontja egy nagyszerű életnek és minden másnak is. Ezek a témák inspirálnak leginkább, ezekről rendelkezem mély ismeretekkel és szaktudással (önismereti+stílus+marketing), és ezekben van a legnagyobb kihívás számomra. És ha jobban megnézed a saját témád biztos, hogy beleillik a 3 valamelyikébe.

Jól látod, hogy a párkapcsolat, mint konkrét téma, nincs benne?

Nincs bizony, és erre jó okom van.

Amikor valakinek összeomlik a kapcsolata, akkor leginkább két okból keres fel valakit, akitől megoldást remél.

♦ Hogyan tudná visszacsinálni, rendbe hozni a dolgokat,

♦ hogyan tudná megérteni, miért történt és túllépni rajta.

Mindkettő akadálya annak, hogy elinduljon valami másnak, valami újnak  a létrehozása, egy másik platformon építkezés. Ugyanis visszacsinálni, rendbe hozni a dolgokat rengeteg erőfeszítés és sosem lesz igazán eredményes. Jobb ha nem úgy tekintesz a helyzetre, mint ami elromlott, hanem valamire, amit eddig így teremtettetek közösen, és most hogy másként tudnátok teremteni. Ehhez azonban tudatosság emelkedésre van szükség.

A megértés,  a miértek keresése szintén rengeteg energiát kíván és ráadásul a múltban tart. Képtelenség megérteni valaki más motivációját, reakcióját. Ahhoz ugyanazokkal a nézőpontokkal, ugyanazokkal az emlékekkel kéne rendelkezni és ugyanolyan értemezést kéne adni a szavaknak is. Ez teljességgel lehetetlen.

Az első gondolat sokszor az, hogy a másiknak kellene változnia.

Valójában, amikor párkapcsolatról van szó, akkor is elsősorban magunkon érdemes dolgozni, nem azt várni, hogy a másik fél változzon meg.

A párkapcsolat varázslatos módon elkezd helyre rázódni, vagyis elkezded másként teremteni, ha te a középpontodba kerülsz, ha meg tudod fogalmazni az igényeidet és meg is adod magadnak azt amire vágysz.

Itt érdemes tehát kezdeni, nem a párkapcsolati kérdéseknél. Akkor is, ha egyébként a párkapcsolati kérdések tűnnek a legégetőbb problémának. Látszólag ugyan nem a párkapcsolaton dolgozunk, mégiscsak nagy hatással lesz arra is, mint ahogy az életed összes területére is, ha te magadra találsz.

Másrészt a tisztánlátáshoz kellő távolságra van szükség. Eleinte viszont leginkább a másik hibáztatása, és a lelki összeomlás a jellemző. Hatékonyak akkor tudunk lenni, ha hajlandó vagy hátra lépni és megtalálni önmadat. Amikor még friss a sérelem, nem igazán kész az érintett erre. Nem véletlenül, hiszen akkora a trauma, hogy nem igazán megy a gödörből kilátni sem, nemhogy visszavenni az irányítást és az erőt. Sok esetben ilyenkor még nincs meg az elhatározás sem, hogy valóban a kezébe akarja venni az élete irányítását. Inkább csak gyorssegélyt szeretne egy problémára, azt, hogy enyhüljön a fájdalom. Teljesen érthető, hogy menekülünk ilyenkor a fájdalom elől és gyors megoldást szeretnénk valamire, ami most rettenetesen fáj, de sajnos hosszútávon nem lesz célravezető. Teljesen rendben van ebben a helyzetben lenni, ez egy periódusa a feldolgozásnak, viszont ebben a szakaszban nem tudok hatékony támogatást adni.

Nem vagyok az instant megoldások híve!

Onnan szeretem kezdeni, hogy valakiben meg van az elköteleződés saját maga felé, meg van az eltökéltség, hogy ő egy másfajta életet választ, és ezért hajlandó mindent megtenni. Hajlandó aktívan együttműködni, beleteszi mindazt, amit neki kell beletennie és nem a másiktól várja, hogy változzon. És tőlem sem várja, hogy adjak megoldást a problémára.

 

Ha te ott vagy, akkor szuper. Te már egy másik periódusban vagy, abban, ahol már hatékonyan tudunk építkezni.

Válaszd a „Magadra találás” témakört, és a te változásodon keresztül el fogunk jutni párkapcsolati kérdésekig is…

Benedek Krisztina önismereti és stílus faciltátor

„A káosz és a rend az élet két aspektusa

nem léteznek egymás nélkül. Olykor össze kell omlania a réginek, hogy valami új születhessen!”

Mi lesz a konzultáción?

Feltérképezzük hol vagy most, honnan indulunk, és mi a cél. Közben kialakul az is, milyen eszköz lenne a leghatékonyabb abban a pillanatban. Nem örökre, nem kikövetkeztetve, hogy akkor mindig azt használjuk, csak azon az alkalmon.
A konzultációkon az általam használt módszerek közül azt alkalmazom, ami a személyiségedhez és nyitottságodhoz leginkább közel áll abban a pillanatban.  De tudod, minden változik. Nem zárunk ki semmit, nem határolódunk el semmitől. Nem vagyok a szigorú metódusok híve, az előre kidolgozott megoldások nem engednek elég szabad teret és rugalmasságot.
A repertoáromban csak olyan eszközök találhatóak, amik nyitják a teret, tágítják a lehetőségeket, és egyénre szabhatóak. Semmi dogma, semmi elerőtlenítés. A szerszámosládám abban segít, hogy életminőséged és tudatosságod egy magasabb szintre emelkedjen.

A hangsúly sohasem a technikán, hanem a te együttműködési készségeden és azon van, hogy a korlátozások felszínre jöjjenek és eltűnjenek. Ezért teljes mértékben rugalmas és személyre szabott konzultációkra számíthatsz.

Mit teszek és mit nem  facilitátorként?

♦ Facilitátorként nem adok tanácsot, nem mondom meg, mi a helyes, és nem mondom meg azt sem, mit kéne tenned. A választás mindig a te kezedben van. Kérdésekkel terelgetlek afelé, hogy te magad ismerd fel, mi működne neked. Olykor adok információt ha ez előrébb visz, de ez sosem tanács formájában érkezik!

♦ Nem erőltetem rád a saját nézőpontjaimat, nem akarlak meggyőzni arról, hogy azt válaszd, ami szerintem helyes lenne. Ugyanis a saját válaszaid benned vannak. Facilitátorként segítelek, hogy ezek a válaszok a felszínre kerülhessenek.

♦ Facilitátorként nem döntöm el előre, mi zajlik majd a konzultáción, hanem az éberségem vezet, itt és most, mi az ami a leghatékonyabb lenne. Van eszköztáram, amit használok, de hogy éppen melyik eszközt húzom elő a szerszámosládából, azt a pillanatnyi helyzet szüli. Így sokkal személyre szabottabb tud lenni egy adott konzultáció, és nincs két egyforma „találkozás” sem.

♦ A kitűzött cél viszont egy biztos pont. Hétről hétre afelé haladunk, hogy a kitűzőtt célodat elérjük! 

Nézzük konkrétabban!

♦ A választott témán belül, kitűzünk egy reális, konkrét, mérhető, elérhető célt, olyat ami számodra fontos, amiért tenni is hajlandó vagy. Hétről-hétre azon dolgozunk, hogy közelebb kerüljünk hozzá.

♦ A konzultációkon dolgozunk az erőforrásaidon, tisztítjuk és elengedjük a korlátozásokat, elismerjük azt ami van és teremtünk egy új platformot ami könnyebb haladást biztosít neked. Vagyis tudatosítjuk azt ami van és megnézzük, hogyan használhatod előnyödre. Közben visszaveszed az erődet, rálátsz arra amiben vagy, és megtalálod a támogatásommal a továbblépés lehetőségét, valamint hogyan építs fel egy hatékonyabb életet.

♦ A konzultációk között önállóan dolgozol, ha elakadsz kérhetsz segítséget e-mailen.

♦ Partnerekként veszünk részt a folyamatban, ahol mindenkinek meg van  a maga szerepe, és mindketten beletesszük azt az energiát, munkát, figyelmet, törődést amit megkövetel a cél elérése. Ez a hatékonyság egyik kulcsa.

♦ Amint elértük a célt zárjuk a folyamatot, akkor is, ha lenne még további alkalom. Ez esetben vagy megyünk tovább egy másik célkitűzéssel, ha van még további célod, és szeretnél vele foglalkozni, vagy a fennmaradó konzultációk díját visszakapod, feltéve, ha előre fizetted.

♦ Te határozod meg a célt és te határozod meg az alkalmak számát is. Én 4-6 alkalmat szoktam javasolni, ugyanakkor megtörténhet, hogy ennél rövidebb idő alatt is elérjük a célodat, és az is előfordulhat, hogy a kitűzött cél több, mint 4 alkalmat igényel. Ezt jelzem feléd, és te döntesz a továbbiakról. Azon vagyok, hogy akkora lendületet kapj, hogy egyedül is haladni tudj, de természetesen ez nem minden esetben kivitelezhető. Ezt majd te érezni fogod!

♦ Nincs végtelenített és szétfolyó, témák közt ugráló konzultáció sorozat, mert azzal nem megyünk semmire! Szeretem, ha mindkettőnknek van sikerélménye egy-egy folyamat során! Tehát minden sorozat kezdetén kijelöljük a sarokpontokat, viszont azon belül, már rugalmasan működünk.

elmerengő nő

Eszközök, amiket szívesen használok

♦ Access szóbeli eszközei (tisztítások és más processzek)

♦ Sedona módszer eszköztára (elengedések több szinten)

♦ NLP gyakorlatok

♦ OH kártya

♦ coaching eszközök

♦ Meditációs/mindfulness elemek, amik nyitják a teret

♦ Saját fejlesztésű kérdések, feladatok, gyakorlatok

 

Nem kutyulom a különböző módszereket, mindez nem egyetlen konzultáción belül bukkan fel, kivéve, ha az éberségem szerint az nagyobbat teremt.

Egy alkalom elég lesz?

Nem. Pont azért nem, amit már kifejtettem neked. Ez egy hosszabb folyamat, viszont sokkal hatékonyabb. Nem jelenti azt, hogy hetente kell konzultálnunk. Inkább azt, hogy bizonyos pontokon, amikor ez indokolt, újabb lendületet kapsz, amivel közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Nélküled ez nem megy. A konzultációkon kívül is lesz vele dolgod..

Nem létezik olyan módszer,

ami egyetlen alkalommal varázsütésre mindent eltűntet. Pedig sokan ezt várják: „Jó, egyszer elmegyek, és ha 2 óra múlva nincs itt a kánaán, akkor ez nem is működik.” Sokan várják másoktól, hogy megoldják az életüket.

Ez nem így működik!

Tenned kell azért, ha mást szeretnél, mint ami van. Nem elég kifizetned, választanod is kell, a kezedbe venni az irányítást és akár még tevőlegesen cselekedni is. Több befektetés ez minden szempontból. Ahhoz, hogy ki tudj venni valamit, ahhoz előbb bele kell tenned. Több befektetést, több energiát, több időt, több munkát kíván.

Ezért nagyjából 4-6 alkalommal számolj, azután majd alakul. Ha ennél gyorsabban haladunk, akkor annak nagyon fogunk örülni, ha pedig ennél több időre lesz igényed, akkor megkapod azt a támogatást tőlem, amire szükség van.

Kinek való a „Turbózd fel magad!” konzultáció?

Neked való, ha

♦ eldöntötted, hogy mostantól, arra figyelsz, hogyan áramolhatsz helyzettől függetlenül,

♦ nem csak ölbe tett kézzel ülsz, hanem hajlandó vagy tenni a saját életed jobbításáért,

♦ fontosnak tartod saját jóllétedet.

Nem neked való, ha

♦ azért jössz el, mert arra számítasz, hogy bármit megoldok helyetted,

♦ azt gondolod, nem kell megdolgoznod a sikerért,

♦ csak a lelkiismeretedet akarod megnyugtatni, de nincs meg benned a valódi változtatás igénye.

Ezért ne számíts rá, hogy

♦ csak kedélyesen elcsevegünk, aztán minden megy változatlanul,

♦ kívülállóként asszisztálhatod végig a konzultációt,

♦ nincs szükség a cselekvésre, mert már a puszta jelenléted elegendő.

Mit mondanak, akik jártak már nálam?

Ragyogó nőnek érzem magam

Kriszta nyitott, megértő, megoldást kereső személyisége sokat segít az utamon.  Párkapcsolatom nehézségeivel kerestem meg őt. Mostanra sok minden átalakult bennem, kiléptem az „áldozat” szerepemből, ragyogó Nőnek érzem magam. Egyszerűen minden rendben van. Nehézségek idején könnyedén találom meg a megoldásokat. Megértettem, hogy nem a Párom tesz engem boldoggá, a boldogságom nem tőle függ.

Megengedő lettem mindennel és mindenkivel (magammal is!). Lehet hülye a párom, a kamasz fiam lehet feledékeny, s én is hibázhatok. A játékosság is része lett az életemnek. A korábban drámainak tűnő pillanatokon jókat tudok már kuncogni.

I. Andrea (Budapest)

Találkozásaink átalakítottak, ahogy önmagamat és másokat látom.

„Köszönöm Krisztának hogy  emlékeztetett arra, hogy én nem egy ember vagyok lélekkel, hanem egy csodálatos lélek emberi testben. Nem tudtam mire számítsak a találkozásaink során így próbáltam nyitott lenni mindenre, hogy feltétel nélkül megtapasztalhassam az élményeimet. Azóta a világ megváltozott körülöttem, vagyis rajtam keresztül a megtapasztalásom változott a világról. A találkozásaink átalakítottak ahogy önmagamat és másokat látom. Azóta életcélommá vált, hogy kiteljesedjek, mind testileg lelkileg és szellemileg. A „segítő” feladata az, hogy átkísérjen minket és emlékeztessen arra, hogy mi magunk is képesek vagyunk bármire. Kriszta egy ilyen „segítő”

Anita (London)

Boldog, hálás vagyok és kiegyensúlyozott

„Szeretném hálámat sorokba önteni. Amikor hozzád fordultam sokszor az őrület határán voltam, mind anyagi mind párkapcsolatot illetően. Pár alkalmas találkozás után már sokkal nyugodtabban láttam a világot és ez mára ott tart, hogy boldog, hálás vagyok és kiegyensúlyozott. Anyagi dolgaimban is csodálatos változások vannak. Számomra a legnagyobb csoda az volt, amikor egy telefonos konzultációd által a pokolból a mennybe jutottam.”

M. Zoli (Budapest)

Hozzá fordulva nagy lépéseket tehetünk a megoldás irányába

„Kriszta hihetetlen érzékkel talál rá az elakadások mögött húzódó problémákra. Kiváló tükröt tart és remekül fókuszál a problémák gyökereire. Szakmai felkészültsége és szakmai alázata a garancia arra, hogy hozzá fordulva egészen biztosan nagy lépéseket tehetünk a megoldás irányába.

Mindenkinek ajánlom a vele való találkozást, aki diszkréten, csendben, a külvilág számára szinte észrevétlenül szeretne dolgozni az elakadásain és saját magán. A különbség persze szeretteink számára szinte tapintható lesz, amint kilépünk az “ajtón”.”

Robi (Dunakeszi)

Már hónapok óta boldog a kapcsolatunk

„Párkapcsolati problémákkal küzdöttem, szexuális gondjaink voltak, ami miatt nem tudott kiteljesedni a kapcsolatunk. Hiába beszélgettem a partneremmel, nem tudtuk megoldani a problémákat. Kriszta segítségével oldódtak meg a gondok, számos kérdésemre választ kaptam és nagyon jó ötleteket is adott. Már hónapok óta felhőtlenül boldog a kapcsolatunk.”

M. Szilvi (Pilisvörösvár)

Szeretettel ajánlom őt mindenki figyelmébe

„Teljes figyelem, tiszta és őszinte szándék a támogatásra, maximális hit és lelkesedés az általa gyakorolt módszerek iránt – ezt kapod, ha hozzá fordulsz bármilyen problémáddal. Szeretettel ajánlom őt mindenki figyelmébe.”

H. Viki (Budapest)

Mintha a saját gondolataimat tükröznéd vissza

„Még személyesen nem ismerjük egymást, de már az ingyenes E-book, és a mini tréninged is sokat adott nekem. Ontod magadból a jobbnál, jobb cikkeket, hanganyagokat. Mindegy, hogy olvaslak vagy hallgatlak, mintha a saját gondolataimat, érzéseimet tükröznéd vissza, amiket egyelőre nem tudok ilyen szépen szavakba önteni.Egyre inkább érzem, hogy szeretnék menni hozzád képzésekre… Remélem mielőbb lesz rá lehetőségem! Ez a módszer csodákat művelt veled. Amikor elindítom a vállalkozásom, ezt a módszert is szeretném felajánlani a hozzám fordulóknak.”

S. Ágnes (Hegykő)

Bízom benned, és tudom képes vagy felturbózni magad!

A kérdés te bízol-e magadban annyira, amennyire én benned? Bízol abban, hogy amikor önmagad vagy az megváltoztatja az életkörülményeidet is? Legyen szó az életedbe beáramló bőségről, a gyermekeid neveléséről, a kapcsolataidról, vagy a kortalanságról. Minden egyetlen ponthoz vezethető vissza, hozzád, a korlátozó nézőpontjaidhoz és a benned zajló folyamatokhoz. Ahhoz a szemüveghez, melyen keresztül a világot szemléled.

Milyen változások bukkanhatnak fel?

♦ Kilépsz az erőtlenség/áldozat szerepéből, és kezedbe veszed az irányítást.

♦ Felismered, hogy a megengedése annak, ami van, már fél siker, tornyosuljon eléd bármi. Nem küzdesz valami ellen, ami már amúgy is ott van, nem táplálod az ellenállás energiájával, inkább megnézed mivel segítheted, hogy könnyedén tova suhanjon.

♦ A számos címke, ítélet, és következtetés alatt rálelsz arra a lényre, aki vagy, és kiderül, mi is tesz boldoggá.

♦ Elkezdesz a képességeiddel összhangban élni, a gyengeségeidet előnyödre fordítani, és együttműködni a karakterjegyeiddel (ha igénybe vetted a „Térkép önmagadhoz!” személyiségprofil elemzést, akkor fogod pontosan ismerni a karakteredet)

zöld ruhás nő

Benedek Krisztina önismereti és stílus faciltátor

„Elengedésben mindennel…

Ahhoz, hogy észre vegyük most mi működik, érdemes elengednünk a ragaszkodásunkat ahhoz ami eddig volt!”

Milyen lehetőségek közül választhatsz és mennyibe kerül?

Én arra invitállak, hogy legyen nagyszerűbb az életed, mint eddig.

Önmagadba, a saját fejlődésedbe befektetett összeg, mindig sokszorosan megtérül. Ha ezt fokozod azzal, hogy nem egyedül járod az utat, hanem segítséget kérsz, azzal rengeteg időt megtakaríthatsz magadnak, hiszen a változásod felgyorsul.

Noage Smiling Klub tagok 15% kedvezményt kapnak az árból!

Ha klubtag vagy, jelezd majd a jelentkezéskor!

Turbózd fel magad!

online önismereti konzultáció

 

15.000 Ft/alk. 1 alkalom 90 perc

(előre utalással alkalmanként a megbeszélt időpontok előtt fizetendő)

 

Hogyan zajlik és mire lesz szükséged hozzá?

Nem kell kimozdulnod otthonról, akár egy bögre kávé, vagy tea mellett, a kényelmes fotelodba süppedve végezhetjük. A program 90 perces.

Szükséged lesz:

90 perc zavartalan figyelemre, ezért kérlek, ne akkorra szervezd, amikor aktív élet folyik körülötted és lehetőleg legyél egyedül a a helyiségben a konzultáció ideje alatt. Számítógépre (asztali gép, laptod, tablet, telefon) webkamerára. Erős internet kapcsolatra, mert a nem kielégítő szolgáltatás meghiúsíthatja a konzultációt, vagy ronthatja a minőségét. Zoom alkalmazásra (az internetről ingyenesen letölthető és teljesen biztonságos). Ha még nem használtad, akkor segíteni fogok a használatában. 

Te is kellessz hozzá!

A konzultációk során megbeszéljük  a következő időpontig milyen teendőid, feladataid vannak. Természetesen ez nem egy iskola, így nem kell megterhelő dolgokra gondolnod, viszont úgy tudunk hatékonyan haladni, ha megteszed, amire kérlek, te is aktívan részt veszel a folyamatban, és kihozod magadból a lehető legtöbbet!

Ha most nem tudod beletenni a szükséges figyelmet és energiát, akkor érdemes inkább visszatérned egy megfelelőbb időszakban.

Ingyenes 30 perces előzetes konzultáció

Azért, hogy biztosak lehessünk abban, hogy tudunk együtt működni, és, hogy ez az a szolgáltatás forma, amire gondoltál, biztosítok egy 30 perces előzetes megbeszélési lehetőséget neked!

 

Átbeszéljük a céljaidat, a módszereket amiket használok, hogyan zajlik a „Turbózd fel magad!” Felteheted a kérdéseidet, ha vannak. Semmi kötelezettséget nem jelent ez az ingyenes alkalom, a végén mindketten eldönthetjük szeretnénk-e a továbbiakban együtt dolgozni. Amennyiben igen, akkor leegyeztetjük az időpontokat.

Gyorsabban haladnál?

Akkor neked itt a SELP (Self-forming Program)

kalapos lány

Még hatékonyabbá tehetjük a folyamatot, ha a SELP-et választod. A Self-forming Program során, a konzultációt megelőzően elkészítem a Térkép önmagadhoz! – személyiségprofil elemzésedet.

Erről itt tájékozódhatsz>>

Mit nyersz, ha mindkettőt választod?

A „Térkép önmagadhoz!” személyiség-profilelemzés ad egy képet arról, hogy működsz most, milyen erősségeid és milyen korlátozásaid vannak jelen pillanatban. Mik azok az erőforrások, amiket jobban kiaknázhatnál, és mik azok a személyiségjegyek, amikkel másként is működhetnél. Kapsz egy objektív képet arról, mi zajlik benned. Ez abban segít, hogy villám gyorsan képbe kerüljünk, hol tartasz most. Nem kell trükkös módon kiderítenünk ezeket, nem kell hosszú hónapokat azzal tölteni, hogy ráleljünk az elakadásaidra. Ott lesznek fehéren-feketén. Talán több évnyi önmunkát is megspórolhatsz ezzel, annál is inkább, mert az információ nem önmagad szubjektív szűrőjén keresztül érkezik, hanem a kézírásodból. Ha szeretnél erről többet megtudni, akkor a fenti linken eléred az információkat.

Extrák:

Ha mindez nem lenne elég, még kedvezményt is kapsz az elemzés árából, ha 2 hónapon belül mindkét szolgáltatást igénybe veszed! (A sorrend: előbb a személyiségprofil elemzés, utána a konzultációk!)

Ráadásul még kérdéseket is feltehetsz a témádban, amit extra tartalomként külön megkapsz a személyiségprofil elemzés mellé!

Nézzük fehéren-feketén, mit tartalmaznak a különböző csomagok?

Az összegek alkalmanként, előre utalással fizetendők!

SELP:

1. „Térkép önmagadhoz!” személyiségprofil elemzés előtt 29.900 Ft

2.  „Turbózd fel magad!” konzultációk előtt, alkalmanként  15.000 Ft Az utolsó konzultációból kerül levonásra a 7.000 Ft-os kedvezmény, vagyis az utolsó konzultáció előtt 8.000 Ft fizetendő

„Turbózd fel magad!”:

A konzultációk előtt, alkalmanként  15.000 Ft

30 perces ingyenes online konzultáció

Bizonytalan vagy? Kérdések merültek fel benned?

Vajon neked való ez az egész? Tudunk-e együttműködni? Melyik lehetőséget válaszd? Várlak egy ingyenes online 30 perces tájékozódó beszélgetésre, ahol megismerkedünk, átbeszéljük a lehetőségeket. Ez téged nem kötelez megrendelésre, csak egy lehetőség, hogy információt cseréljünk!

Kérlek vedd figyelembe, hogy az előzetes konzultáció nem facilitálás,

nem merülünk bele sem a karakteredbe, sem az élethelyzetedbe, csak átbeszéljük, hogy miben szeretnél segítséget és a szolgáltatással kapcsolatos információkat pontosítjuk!

Ha te már tudod mit szeretnél, és nincs szükséged előzetes beszélgetésre,

akkor is megkapod az ingyenes 30 percet, csak akkor az első konzultáció idejét bővítjük vele. 

Ajándékba adnád?

Nincs annál nagyobb ajándék, mint szerettedet meglepni valamivel, ami az életét változtathatja meg!

A „Turbózd fel magad!” egyéni online konzultációval jobban ráláthat arra, amiben van az adott témán belül és támogatást kap ahhoz, hogy megtalálja a saját válaszait és útját! A konzultációk során hozott felismerések elindítják egy úton, ami egy örömtelibb élet felé vezet.

egyéni online konzultáció

Az ajándékkupon a megvásárolt értéktől függően 2 vagy 4 alkalmas „Turbózd fel magad!” egyéni online konzultáció igénybevételére jogosít fel, vagyis tartalmazza a 30 perces ingyenes tájékozódó konzultációt és 2 vagy 4 alkalmat a 90 perces konzultációból.

Tekintve, hogy 2 alkalom nagy eséllyel nem elegendő egy teljes folyamat végig vitelére, így a megajándékozottal a folyamatot megkezdjük és majd ő dönt arról, hogy szeretné-e folytatni a közös munkát, vagy a folyamatot amit elindítottunk, önállóan befejezi.

A kupon névre szóló, amit lehetőség szerint kinyomtatva postán küldök el a megrendelő személy megadott címére. Ha közvetlenül az esemény előtt rendeled meg és nincs lehetőség a kinyomtatásra és a postázásra, akkor pdf formátumban küldöm meg és  a nyomtatást te tudod megoldani.

Az ajándékkupon értéke: 2 alkalom esetén 30.000 Ft, 4 alkalom esetén 60.000 Ft (Az összeget átutalással tudod fizetni. Az utalás beérkezését követően kapod meg a kupont.)

Az ajándék beváltására 1 teljes év áll rendelkezésre!

A rendelés menete megegyezik azzal, ahogy saját részedre rendelnéd meg, kérlek, hogy a megrendeléskor jelezd, hogy ajándékba szánod és írd meg a nevet, amit szeretnél, hogy a kártyára kerüljön.

Ki vagyok én? Miért válassz engem?

Benedek Krisztina

önismereti és stílus facilitátor 

Mit teszek és mit nem  facilitátorként?

♦ Nem adok tanácsot, nem mondom meg, mi a helyes, és nem mondom meg azt sem, mit kéne tenned. A választás mindig a te kezedben van. Kérdésekkel terelgetlek afelé, hogy te magad ismerd fel, mi működne neked. Olykor adok információt ha ez előrébb visz, de ez sosem tanács formájában érkezik!

♦ Nem erőltetem rád a saját nézőpontjaimat, nem akarlak meggyőzni arról, hogy azt válaszd, ami szerintem helyes lenne. A saját válaszaid benned vannak. Facilitátorként segítelek, hogy ezek a válaszok a felszínre kerülhessenek.

♦ Nem döntöm el előre, mi zajlik majd a konzultáción, hanem az éberségem vezet, itt és most, mi az ami a leghatékonyabb lenne. Van eszköztáram, amit használok, de hogy éppen melyik eszközt húzom elő a szerszámosládából, azt a pillanatnyi helyzet szüli. Így sokkal személyre szabottabb tud lenni egy adott konzultáció, és nincs két egyforma „találkozás” sem.

♦ A kitűzött cél viszont egy biztos pont. Hétről hétre afelé haladunk, hogy a kitűzőtt célodat elérjük!

2006 óta járom a tudatosodás útját. 2018. óta foglalkozom stílustanácsadással. Folyamatosan képzem magam, számos technikát elsajátítottam, végzettséget szereztem belőle. Éveken át csak saját magamon dolgoztam, később kezdtem el kliensekkel is foglalkozni. Minden, ami a tudatosodás során nehézségként felmerülhet, azzal valamilyen formában már találkoztam, saját tapasztalattal rendelkezem róla. A hitelesség számomra nagyon fontos, ezért minden, amiről beszélek, mindent, amit használok a konzultációim során, azt teszteltem.

Felismertem, hogy a leginkább az jelent kihívást,

hogy hogyan integráljuk a szellemiséget az anyaggal. Hogyan legyünk tudatosak és közben élvezzük az életet. Miként ne utasítsunk el semmit ami élvezetet okoz, és hogyan hozzuk ki magunkból a lehető legtöbbet, anélkül, hogy elhanyagolnánk a külsőnket, vagy eltávolodnánk a testünktől.

Az évek során gyűjtött tapasztalataim és tudásom arra az elhatározásra juttatott, hogy a változásodat úgy tudom leginkább támogatni ha az általam tanultakat rugalmasan kezelem, és személyre szabottan a te igényeidnek megfelelően alkalmazom, mert így a folyamatok felgyorsíthatók.

Van egy vízióm,

hogy támogassam a nőket abban, hogy elismerjék a képességeiket, éljenek az adottságaikkal és megadják maguknak azt a figyelmet és törődést, amire igényük van.

 

Meggyőződésem, hogy az idő múlásával nem kell belemerevednünk az életünkbe. Minden kornak megvannak a maga lehetőségei és kihívásai, amik új értelmezést adhatnak az életünknek. Eközben nem kell lemondanunk az örömről és a kiteljesedésről sem.  Lehet, hogy az éveink száma emelkedik, mi mégis lehetünk kortalanok.

 

Ha megtaláljuk a saját egyedi kifejezésmódunkat, ha elkezdünk együttműködni a testünk változásaival, akkor nem számít a kor, nem számít az alkat, nem számítanak a ráncok, vagy más testi adottságok. Nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat  a bőrünkben.

 

Általam tanult módszerek: Szellemgyógyászat, Aura és lakástisztítás, Pranic Healing, Prána pszichoterápia, Kristálygyógyítás, Kapcsolatteremtő gyógyítás, Kapcsolatteremtés, Spirituális Választerápia, Lélekmasszázs, Testpulzálás, Metamorf masszázs, ThetaHealing: DNS1-2, Teremtés-Bőség, Szivárványgyerekek, Intuitív anatómia, Schüssler arcdiagnosztika, Quantum Leap Program, Bowen technika, Deeksha, EFT, Access Consciousness: Access Bars, Access  Testkezelések, ESSE, Beszélgetés az entitásokkal, Sedona-módszer, Grafológia, Enneagram, NLP, OH-kártya, Mindfulness, Life és Mindfulness coaching

Stílus tanfolyamok: 
Szín és stílustanácsadó képzés 4 színtípusra – Alapmodul, Női szín és stílustanácsadó modul, Férfi szín és stílustanácsadói modul, Szín és stílustanácsadó képzés 12 színtípusra, Stylist képzés, Sminkes képzés, 

A számos technika, amivel életem során találkoztam, rengeteg tapasztalathoz segített hozzá, mindegyik hozzáadott az életemhez, és a bennem zajló változáshoz. Az önismeret terén az  Access Consciousness ®,  tágította ki leginkább számomra a teret, és erősített meg abban, hogy végtelen lényként, végtelen lehetőségekkel és végtelen teremtő erővel rendelkezem. Olyan eszközzé vált számomra, amit nap, mint nap használok, és őszintén ajánlok neked is!
Manapság az Accessel karöltve a Sedona-módszer, a Grafológia, az Enneagram, az NLP, az OH-kártya, a Mindfulness és coaching eszközök adják az alapját a működésemnek. 

 

színkerék

Hogy tudsz jelentkezni?

Töltsd ki

a jelentkezési űrlapot.  Amint ezt megkaptam, elküldöm a díjbekérőt, amin az összes pénzátutalással kapcsolatos adat szerepel. Kérlek, hogy utald el az első konzultáció árát 15.000 Ft-ot, vagy SELP esetén az elemzés árát, 29.900 Ft-t. A pénz beérkezését követően, küldöm az elektronikus számlát és egyeztetjük a részleteket.

Fontos!

A foglalásod akkor válik véglegessé, amint  a pénz beérkezik a számlámra. A konzultációra csak ezután kerülhet sor. Az egyeztetett időpont törlődik, ha a pénz a megadott határidőre nem érkezik meg  a számlára.

 

Felhívom a figyelmed,

hogy a már egyeztetett  időpontot, a kezdést megelőző 24 óráig tudod lemondani, a 24 órán belüli lemondást (kivéve ha lebetegszel) nem tudom figyelembe venni. Ebben az esetben a konzultáció megtartottnak minősül. A lemondás elmulasztására ugyanez érvényes.

Amennyiben valamilyen okból nem jön létre az internetkapcsolat, vagy megszakad a konzultáció, teljesen mindegy, hogy nálad, vagy nálam történik, akkor sem kell aggódnod. Az ilyen esetek az online világban előfordulnak. Egyeztetünk egy újabb időpontot és újra megkapod a 60 percet.

Amennyiben bármelyik konzultáció végén úgy érzed nem működik neked ez az egész, akkor csak jelezd, és a még hátralévő, le nem járt, de esetleg már befizetett konzultációk árát visszakapod. (15.000 Ft/ konzultáció)

FONTOS!

Tevékenységeim során gyógyító, egészségügyi, valamint pszichoterápiás tevékenységet nem végzek. A módszerek amiket alkalmazok nem minősülnek sem egészségügyi, sem gyógyítói, sem pszichoterápiás tevékenységnek. Ilyen kompetenciákkal nem rendelkezem! Amennyiben egészségügyi vagy pszichés betegséged van, kérlek keress fel szakorvost, vagy klinikai szakpszichológust.

Jelentkezem „Turbózd fel magad!” – online konzultációra:

Pipáld ki a mezőket!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial